Je wilt als werkgever graag tevreden, fitte en energieke medewerkers


Onderzoek toont aan dat actieve werknemers socialer en productiever zijn op het werk, minder afwezig zijn door ziekte en over het algemeen hoog scoren op het vlak van tevredenheid.


Genoeg redenen om je werknemers te motiveren om te bewegen. Zo investeert u niet alleen in de gezondheid van uw personeel, maar ook die van uzelf en de werking, productiviteit en omzet van uw bedrijf.


Om dit te bereiken is geen uitgebreide fitnessruimte nodig. Enkele workshops kunnen al een groot verschil betekenen om mensen op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.


Ik help je graag om dit te organiseren.

FLEXIBELE OPTIES

BIJ U TER PLAATSE 

Ik kom graag bij u langs en geef les in uw bedrijf.


stretch op kantoor

Stretching is een ideale les voor tijdens de kantooruren. Het is een heel toegankelijke vorm van bewegen, wat ook uw leeftijdscategorie of ervaringsniveau is. Bovendien is het een rustige bewegingsvorm, zodat je niet hoeft te douchen voor je kan verder werken.


De bedoeling van deze les is het rustig losmaken van spieren. Hierbij is extra aandacht voor je nek en schouders, maar ook minder evidente spieren worden gestretcht (denk aan onderarmen, polsen, voeten)


Je krijgt heel praktische tips en oefeningen om later zelf toe te passen.


De les duurt 45 minuten en kan perfect tijdens de lunchpauze.


Het is ontspannend, rustgevend, geeft flexibiliteit en balans.


Op het einde van de les doen we 10 minuutjes ademhalingsoefeningen en een ontspanningsoefening. Zo ben je helemaal opgeladen voor het tweede deel van je werkdag.

ademcoaching

Ademhalingsoefeningen zijn heel waardevol als hulpmiddel tegen stress, gebrek aan energie, verteringsproblemen, slaapproblemen, …


Er zijn verschillende formules mogelijk:


Je kan je medewerkers een individuele coaching aanbieden


OF


gaan voor de groepservaring, bv. in combinatie met een individuele opvolging.


Misschien hebt u nog een ander idee of een andere formule in gedachten?


Neem gerust contact op en durf te vragen. Ik help u graag verder.